Hvem er vi?

Vores team

Det er altid rart at kunne sætte et ansigt på, så derfor er der her lidt om hvem vi er og vores baggrund i forsikringsbranchen
Lars Wayland

Lars Wayland

Partner og CSO

Jeg har været i forsikringsbranchen siden 1994 – jeg er uddannet eksamineret erhvervsassurandør i Codan Forsikring og siden 2001 har jeg rådgivet virksomheder omkring deres forsikringshold med særligt fokus på Transportsektoren, håndværk/bygge- og anlægssektoren, engroshandel, leasing og ejendomsselskaber.

I 2016 startede jeg hos FPR Forsikringsmægler og fortsatte med målrettet at levere og udvikle solide forsikringsløsninger til Transport- og håndværksbranchen.

Gennem de mange år jeg har været i branchen, har jeg oparbejdet en bred viden inden for forskellige virksomhedstyper og hvad der kræves for at sikre de bedste forsikringsløsninger til disse. Med min erfaring som forsikringsmægler ved jeg, at det er vigtigt at kunden oplever trygheden, ved samarbejdet med mig.

Marco Rasmussen Schmidt

Marco Rasmussen Schmidt

Partner og CTO

Jeg er uddannet hos Sønderjysk Forsikring i 2010 og fortsatte i erhvervsafdelingen indtil 2013. I 2013 blev jeg ansat hos FPR Forsikringsmægler, hvor jeg arbejdede med kunder i SMV segmentet primært indenfor restaurations- hotel- og fødevarebranchen.
Endvidere har jeg siden 2016 også arbejdet med kunder inden for transport og håndværkssektoren.

For mig er det vigtigt at du som kunde oplever en hurtig tilbagemelding uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

Jeg sætter en ære I, at levere et ordentligt og grundigt stykke arbejde som du som kunde kan være tryg ved.

Hvem er Cowins Enforsa forsikringsmægler

Cowins Enforsa Forsikringsmægler er stiftet med det formål at være din uvildige forsikringsrådgiver, og vi sælger ikke forsikringer – vi hjælper dig med at købe.

Du får samtidig en specialiseret forsikringsgennemgang, hvor vi vurderer alle risici – lige fra brand til cyber-angreb.

Erhvervsforsikringer kan være ganske uoverskueligt – det ved vi.
Ikke desto mindre er det også et område hvor det er ganske vigtigt, at vide præcis hvad der står med småt og tilpasse sine forsikringer løbende, da markedet udvikler sig konstant.

Lige fra analyse af din virksomheds forsikringsbehov – til den daglige kontakt og rådgivning ønsker vi, at give dig tryghed og overblik omkring din virksomheds forsikringsløsning.

Dette gør vi samtidig med, at vi bidrager effektivt med faglig viden og rådgivning, som giver dig en god forsikringsøkonomi – det tror vi nemlig på giver et godt og langt samarbejde.

Enkelt

Hvorfor gøre det svært? – vi vil gerne gøre forsikring enkelt. Vi er med som din professionelle og uvildige rådgiver i hele processen fra analyse af din virksomheds forsikringer, den daglige kontakt samt administration og skadeshåndtering.

Vi siger tingene så de er til at forstå og møder dig, der hvor du er uanset dit kendskab til forsikringer. Vi kommer ikke med smarte og indviklede forsikringsudtryk samt uigennemskuelig aftaler, som forvirrer mere end det gavner.

Enkelthed, gennemsigtighed og ordentlighed er grundstenene for et godt og langt samarbejde.

Forsikring

Vi har tilsammen over 50 års erfaring i forsikringsbranchen.

Erfaring, viden og rådgivning alene ud fra din virksomheds interesse er det du får stillet til rådighed når du indgår samarbejde med os.

Vi ønsker at tage ansvaret for din virksomheds forsikringsløsning, optimere den til dit skræddersyede behov og løbende, sammen med dig, sørge for, at den altid lever op til dine forventninger.

Samarbejde

Vi arbejder ene og alene ud fra din interesse og bidrager med alt den erfaring og viden samt de værktøjer, som vi har udviklet til din fordel, så vi sammen kan sikre dig de optimale forhold både hvad angår dækning og pris.

Vi ønsker tætte og langsigtede relationer og tror på at de løsninger, vi kan levere, skaber værdi for dig både nu men også over tid.

Det er vigtigt for os, at din virksomhed har den bedste løsning. Skulle det mod forventning vise sig, at du i samarbejdet med os ikke kan opnå en bedre løsning end din nuværende, vil vi rådgive dig til at fortsætte med uændret forsikringsløsning.